hétfő, november 9

Pánik az Irányi utcában

belváros, Hörpintő, Pánic Pub, Budapest, diákkocsma, csocsó, Hungary, Irányi utca, kocsma, Pub, V. kerület
belváros, Hörpintő, Pánic Pub, Budapest, diákkocsma, csocsó, Hungary, Irányi utca, kocsma, Pub, V. kerületHörpintő - Panic Pub pub, söröző
Cím: 1056 Budapest, V. kerület
Irányi utca 25.
Telefon: 1/267-0282
Nyitvatartás: 0-24, around the clock

Az alkoholista szcéna pedofil szekciója: erősen korhatáros. Mutáló hangú gimnazisták hallgatják odaadóan a haza bölcseként fungáló elsőéves egyetemistákat. És a bakfisok, asztaistenfáját! Rötyi kollega a nyolcadik sör magasságában kijelentette: leülöm, bazmeg, leülöm azt a pár évet, sőt, akár féllábon leállom.

A falon a hetvenes-nyolcvanas évek belsőépítészeti „slágere”: nyers téglát utánzó gipszburkolat. Megáll az ész, megáll az idő: harminc év elmúltával ez már patinás, sőt trendi, most már kár lenne hozzányúlni. És a mennyezeten a gerendák... És a festett kőutánzat... És a lambéria... Meg a pult félkörívei... Annyira undorító, hogy már jó: kordokumentum. Lazáskodó, tanárbácsis viccelődéssel fűszerezve : van „Tanterem”, sőt „kisegítő osztály” felirat a falon, etc., hiába, egy éjjel-nappal nyitvatartó kocsma sikerre van ítélve. A néhai „Felszab téri galeri” törzshelye, Pempő is errefelé melegedett.

A klóóó… hagyjuk. Csocsó van, pánik és nyelőgép nincs. Az avíttság zsírszaga úszik a levegőben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése