hétfő, november 9

Isten hozott a Tündérbárba (Calgary)Calgary Antik Drink Bár
Cím : 1027 Frankel Leó utca 24.
A Margit híd dunai hídfőjénél
Telefon : 315-9887.
Nyitvatartás : H-V:11-4 (ameddig vendég van)

DrFlash koncertre, a Bem moziba igyekeztünk kipihenni a heti semmittevést, de cimborkák a Calgaryt adták meg gyülekezési helynek: gyere, tetszeni fog. Oszt láttuk, hogy ez Tündérbár, békebeli és valószerűtlen. Élő zene, élő zongorista! Nótázás! A legújabb sláger is minimum 60 éves! Madarak! Babák, porcelánfejjel! Nagyon tetszett a tépés, de kiittuk a sörkészletet és áthúztunk a Bembe, sörért és DrFlash havi rendes koncertjét hallgatni. Sajnos, drFlash bordatörés miatt elmaradt (pótlás "2009 márcijus 21. szonnbat Bemmozi Nándibüffé !!! a zelmaratt helyett! kottony, bikacsök ajánlotT!!"), oszt visszabaktattunk sört zongoristát hallgatni a 15. téli olimpiába (1988-ban nyílt a kocsma).

Budapest, Calgary, Calgary Antik Drink Bár, Frankel Leó, II. kerület, kocsma, kávézó, Margit híd, TündérbárA szocialista hiánygazdaság balkáni változatát idéző sörhiányt borokkal próbáltuk túlélni, de megérkezett a Viki, a tulaj, oszt a katasztrófát látva elsietett egy hátizsáknyi üres üveggel a boltba pótlásért. Oszt újra jó volt minden. Könnyes kár, h megfelelő edukáció nélkül nem tudtunk bekapcsolódni a keserédes nótázásba, ez van, itt homályosodtak el a részletek.

Néhány asztalnyi alapterületű kocsma, gazdasági nonszensz méret :D Zsírosdeszka, meleg kaja van, családias, barátságos, beköltözésre ajánlott, kiosztjuk a maximális pontszámot. Menjetek inni a Calgaryba, tartsuk meg a szebb jövő számára :D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése